About

Dit is een voorbeeld van een pagina. Anders dan berichten, die op de voorpagina van je blog worden getoond in de volgorde van publicatie, zijn pagina’s beter geschikt voor meer tijdloze inhoud die je eenvoudig toegankelijk wilt maken, zoals de gegevens bij Over of bij Contact. Klik op de link Bewerken om wijzigingen door te voeren in deze pagina of voeg een nieuwe pagina toe.

19 gedachten over “About”

 1. Beste Gerard. In je artikel ‘Op verzoek van Prins Bernhard hebben honderden ex-Waffen-SS’ers in Indië gevochten’ staat de zinsnede “Na een training van enkele weken in het hanteren van geallieerde wapens konden ze onmiddellijk tot actie overgaan, aldus het rapport.” Hieraan zou ik graag wat toevoegen. Op 8 maart 1996 gaf een (toenmalige) medewerker van Justitie in Den Haag (op dat moment in een tijdelijke vleugel van Justitie in het nieuwe stadhuis van Den Haag) mij te kennen dat ex-SS’ers in plaats van detentie (bv. in de vorm van tewerkstelling in de Wilhelmina-kolenmijn) konden kiezen voor dienst in het Nederlandse leger om in Nieuw-Guinea “opstandige zwartjes” neer te schieten. Naar zijn zeggen kregen ze daartoe geweren (als ik me goed herinner: karabijnen) uitgereikt die door Nederland aan het eind van de oorlog op de Duitsers waren buitgemaakt (“soms nog met de hakenkruizen er op”). Minimaal een gedeelte van de gebruikte wapens waren dus geen geallieerde wapens.

  Geliked door 3 people

 2. Hoi Gerard,
  Ik volg u ook op Facebook en wou even zeggen dat ik uw werk heel interessant en belangrijk vindt. Hoop dat u nog lang doorgaat met het posten van artikels en plaatjes. Altijd straight to the point, gewoon zeggen waar het op staat. Ik bewonder uw werk enorm

  Geliked door 4 people

 3. Ik wilde nogmaals even de zinnen uit de troonrede horen van Koningin Juliana in 1979 waarin ze sprak dat Nederland vol was, in sommige delen van Nederland zelfs overvol. Zo kwam ik op de website terecht. Zelf ben ik lid van de Club van 10 Miljoen. De laatste tijd is het weer in de bevolkingsgroei weer volop in het nieuws. Het zal echter niets worden ben ik bang, het gaat gewoon door, de groei zal niet stoppen, het moet knallen op een bepaald ogenblik, dat ik mijn verwachting. Ze zeggen dat het enige taboe in Nederland het praten over je salaris is. Dat ben ik niet eens, het is praten over bevolkingspolitiek, alleen het woord gebruiken is al fout, en als je er over gaat praten tijdens gezelligheid, dan verpest je de sfeer, dus dat laat je dan maar. Pyramidespelletjes zoals ‘kettingbrieven’ of ‘gouden brieven’ zijn streng verboden omdat het ‘eindig’ is. Echter, het grootste pyramidespel is de bevolkingsgroei.

  Geliked door 2 people

 4. Beste Gerard de Boer,

  Bent u “de” Gerard de Boer die in de Schermer heeft gewoond dichtbij de plek waar tijdens wo2 een Lancaster is neergekomen?

  Met vr. groeten,

  Henk Posthumus

  Geliked door 1 persoon

 5. Hallo Gerard,
  Wij moeten op school een profielwerkstuk maken en als onderwerp hebben wij communisme in Nederland door de jaren heen. We hadden als vraag of u een interview kon afleggen en wat extra informatie kon geven over het communisme in Nederland.
  Groetjes Roy Verhees, Jelle van der Vleuten

  Like

 6. Geachte meneer de Boer,

  Laatst was op andere Tijden te zien dat Beatrice de Graaf een (openbaring) deed dat Koningin Wilhelmina wist dat Keizer Wilhelm naar Nederland kwam.
  Ik kan me nog herinneren dat u in oktober 2015 al beschreven heeft.
  Gefeliciteerd dat u de eigenlijke ontdekker daarvan bent.

  Wat echter niet een saillant detail is, is dat ze Chef was van het Huzaren Regiment Königin Wilhelmina der Niederlande (Hannoversches) Nr. 15

  Vanaf 31 augustus 1898 tot aan de opheffing in 1919 was ze de Regiments Chef.
  Een eretitel die meerdere buitenlandse vorsten hadden in Europa.

  Ik ben al jaren met dit Regiment bezig, en een bijzonder interessant regiment. Niet alleen omdat het die naam droeg.
  Maar ook omdat door de regiments kranten (die heb is) een completer beeld tevoorschijn komt van dit Regiment.

  De laatste Huzaar van dit Regiment stierf in 1999 Hans Dose.

  Met vriendelijke groet,

  Henk Koelewijn

  PS ik werk op dit moment aan een website over dit Regiment, het stukje krant van 20 augustus 1914. Zou ik dat ook mogen gebruiken op mijn site?

  Like

 7. Beste Gerard de Boer,
  Mogen we voor het blad Argus de afbeelding van Dolly Dibbets op de renbaan plaatsen? Uiteraard met bronvermelding.

  Like

 8. Beste Gerard, Wij hebben jaren geleden eens contact gehad over de vermeende vlucht (vlucht) uit de straten van Berlijn waarin een pas getrouwd stel werd weggevlogen door Hanna Reitsch en aan mij bevestigd door mijn 1ste vlieginstructeur die Hanna persoonlijk heeft gekend en op de hoogte was van dit feit. Welnu, sinds die tijd volg ik vrijwel al je documentatie waarvoor hulde jouw kant op en als zodanig ook over wetsartikel 21 uit die tijd welke nu is weggemoffeld en waaruit blijkt dat ons koninklijk huis sinds 1945 illegaal is. dus ook alle wetten/straffen/aanslagen uit naam der Koning(in) Vraag: Wat is inmiddels de status c.q. situatie hierin want ik heb heel veel juristen en advocaten hierop gewezen en naar jouw artikelen doorverwezen maar zie hélemaal niets hierover terug in de vrije pers en media.

  Succes met je goede werk….

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

VERBORGEN GESCHIEDENISSEN EN ANDERE FEITEN

%d bloggers liken dit: